Privé ontvangst Sophia

Majestic Lady Sophia

Gepubliceerd door Sophia (50j) op dinsdag, 26 december - 13:00
Geverifieerd

Ik ben een onweerstaanbare, onvergetelijke vrouw, met een pittig, speels en bovenal dominant karakter. Naast het beleven van unieke en bijzondere eraringen, zul je jezelf bij mij ook veilig, gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Gezond verstand, discretie en goede afspraken bezorgen ons beide een optimaal speelkader waarin we beide ten volle van elke belevenis kunnen genieten.

Wat ik van een toekomstige knecht, slaaf of dienaar verwacht, Je bent keurige heer, vrijgevig met geld en geschenken, discreet, en last but not least een echte onderdanige persoonlijkheid tijdens onze spannende ontmoetingen. Je vindt het heerlijk om je geestelijk en fysiek volledig in je rol in te leven en laat graag de touwtjes los. Je geniet ervan om je uitgebreid voor te bereiden, want onze belevenissen starten al met heel wat voorpret.Nadat je hieronder een aantal van mijn vele scenarios hebt gelezen ben je welkom om me aan te schrijven. Ik lees dan graag wat je heeft getriggerd en hoe je jezelf ziet in je rol als onderdaan en wat je hoopt te ontdekken, beleven en ondergaan.

De hertogin en haar dienaar, ik neem je terug in de tijd. Je bent 'de lijfeigene' van een aantrekkelijke en bijzonder strenge dame.Mijn puntjes staan op de I, mogelijks resultaat: blauwe kleine plekjes op je knie, neusje, of waar je het tolereren kan.Ben je mijn voetbankje, of zie je een plekje op je lichaam graag de functie van een kandelaar vertalen?.Je wordt geestelijk en fysiek gekweld maar ook beloond.Wie weet mag je mijn nylons bewonderen, mijn high heels adoreren of én public samen iets ondernemen.

De directrice en haar bediende.Het bezorgt je een formidabel gevoel dat je bazin zo onweerstaanbaar is, je kunt je spontane uitingen van je adoratie niet voor me verbergen.Het geluid van mijn hakken als ik nader, doet je gezicht rood aanlopen en je begint je te gedragen alsof je verdwaald bent in je eigen hoofd. Wanneer ik je oproep, val je samen met een stapel documenten voor mijn elegante voetjes. Trillend en al spartelend raap je de chaos van papieren op. Mijn hoge hak priemt zachtjes in je hand want je geklungel corrigeren geeft me bijzonder veel voldoening.

De neurologe en haar patiënt. Zodra je het kabinet gespannen en verwachtingsvol binnen bent getreden word je naar je onderzoeks plek verwezen. Met een blik vol bewondering, kijk je me vragend aan.Ik onderzoek je hersenzenuwen, motoriek, sensibiliteit, reflexen, coördinatie en looppatroon. Bij verschillende van deze onderzoeken zul je bepaalde kledingstukken niet mogen dragen. De meeste onderdelen van dit onderzoek verlopen onvoorspelbaar zodat je geen patronen zult herkennen.Een formidabele geestelijke en fysieke ervaring van straf en beloning.

Playing in the dark. Schaars gekleed zit je geknield op de locatie die ik je toewees.Je handen zijn lichtjes door jezelf op je rug gebonden en verder tast je helemaal in het duister, want je draagt een niets onthullende blinddoekje. En dan is het zover, je dromen worden werkelijkheid, je hoort het geluid van mijn hakken. De deur gaat open en ik ben zo dicht bij je dat de spanning bijna ondragelijk voor je wordt. Mentale spelletjes, fysieke subtiele bestraffingen en warme beloningen volgen elkaar op in een tempo waar we beide heel er blij van worden.

Groet uit de hoogste !
Majestic Lady Sophia


Profiel

Geslacht:
Vrouw
Geaardheid:
Hetero
Nationaliteit:
België
Etniciteit:
West-Europees
Leeftijd:
50 jaar
Lengte:
170cm
Gewicht:
74kg
Haarkleur:
Blond
Kleur ogen:
Groen
Cupmaat:
D
Tattoo(s):
Neen
Piercing(s):
Neen
Roker:
Neen

Locatie

Sophia ontvangt privé in Gent (Oost-Vlaanderen)


Mogelijkheden

Fetish

 • Bondage (Meester(es))
 • SM meester(es) hard
 • SM meester(es) soft
 • Spanking
 • Strapon
 • Voetfetish

Andere diensten

 • Dinnerdate
 • Film of foto
 • Virtuele seks
 • Zakenreis binnenland
 • Zakenreis buitenland

Sophia verwelkomt mensen met een beperking:

 • Auditieve beperking
 • Cognitieve beperking
 • Fysieke beperking
 • Spraakbeperking
 • Visuele beperking

E-mail

Stuur een e-mail naar Sophia via onderstaand formulier.Contacturen

Maandag:
09:00 tot 00:00
Dinsdag:
09:00 tot 00:00
Woensdag:
09:00 tot 00:00
Donderdag:
09:00 tot 00:00
Vrijdag:
09:00 tot 00:00
Zaterdag:
Zondag:


Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie