Swingers Pieter

Verlang je naar oprechte aandacht van een man?

Gepubliceerd door Pieter (38j) op zaterdag, 10 februari - 16:03

Herken je dit? Je zit in een relatie waarin de sleur er goed inzit en er nog weinig tijd en aandacht is om echt tijd te maken voor elkaar. Je verlangt er erg naar de oprechte aandacht voor je lichaam te krijgen waar je zo naar verlangt. Iemand die rustig eens alle tijd neemt om je helemaal in de juiste sfeer te brengen en zonder tijdsdruk volledig te doen ontspannen en alles even te laten vergeten. Je lichaam zacht aanraakt en je met de juiste intensiteit masseert en aandacht geeft.

Als dit herkenbaar klinkt gun dan jezelf eens een ontspannende full body massage bij mij. Ik stel je op je gemak door een babbel waarin ik je leer kennen en je gerust stel. Ik breng je in een volledig ontspannen sfeer en stem de massage af op wat jij zelf aangeeft als wat goed voor jou aanvoelt en wat jij nodig hebt. Je voelt je tot niks verplicht. Ik haal mijn genot uit jou te zien ontspannen en genieten.

Twijfel je nog? Geef het een kans en maak even kennis. Je zal het je niet beklagen en zal er alleen maar meer van willen. Gun het jezelf want je bent het waard. Wat er ook gebeurt de grenzen die jij aangeeft worden ten alle tijden gerespecteerd.

Ik ben heterosexueel en geef enkel massages aan vrouwen.

Warme groet en tot snel.


Locatie

Pieter is beschikbaar in Leuven (Vlaams-Brabant)


E-mail

Stuur een e-mail naar Pieter via onderstaand formulier.
Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie